Vad är nya Flic Button?

Flic Button är ett nytt tekniskt underverk, som utvecklats av ett svenskt team av entrepenörer och ingenjörer inom modern teknik. En fantastisk uppfinning med innovativa möjligheter, som kommer att bli en megasuccé eller dunderflopp. Om vi ser till alla funktioner och användningsområden som kan utnyttjas med Flic Button, så lutar det åt en storslam.

Just nu presenteras Flic Button för förhandsorder på http://flic.io där det finns oanade varianter för order som passar alla. Flic Button är ett koncept som kan styra alla smarta elektroniska funktioner i din telefon eller andra enheter i ditt hem som drivs på något digitalt sätt.

Flic Button är också anpassad för att kunna vara ett hjälpmedel för alla åldrar, men funktioner som alla någon gång kan behöva.

Användningsområden för nya Flic Button

Användningsområdena för nya Flic Button är oändliga, och under ständig utveckling. Du kan exempelvis använda Flic button till att öppna dörrar och fönster med elektroniska smarta lås, starta musik i ditt hem eller kontrollera din belysning.

Flic Button kan också användas som personligt skydd eller hjälp på resor. Du kan med olika varianter av Flic Button sända signal om behov av hjälp, få hjälp att finna din telefon eller med eventuell navigation i nya miljöer.

Flic Button är helt enkelt något nytt, roligt och revolutionerande som förmodligen kommer att ta världen med storm. Med specialanpassad design så fungerar Flic Button både inom- och utomhus oavsett väderlek och är speciellt utformad för att vara användarvänlig och ge en bra känsla vid knapptryckning. Flic Button har också en mycket lång livslängd tack vare sitt lithium batteri, och kan fungera hela fem år på ett batteri vilket enkelt kan bytas ut mot ett nytt när krämen är slut.

Mera och total information om Flic Button för leverans under 2015 hittar du här.