The Fault in Our Stars

The Fault in Our Stars, är en film som berör. Det är också en rolig film med en berättelse som verkligen har något att säga. Det är inte ofta nu för tiden som det kommer filmer som har allt. Antingen så brukar de vara så att en film har så bra effekter att den blir bra av det, eller att den är skrämmande eller full med action.

The Fault in Our Stars, har inget av det. Det som gör denna film till en megahit, är två egentligen enkla personers dynamik tillsammans spelade av ett skådespeleri som saknar motstycke i genren. Med ett IMDb betyg på 8.1 av 10 så finns det gått om underlag för dessa påståenden.

Denna film har det mesta, och griper verkligen tag till slutet

Utan action, utan skräck och egentligen ingen historia eller handling. Bara en film om 2 personer som träffas och en del av deras liv tillsammans. Det är få filmer i filmens historia som lyckats gripa tag i sina tittare med detta koncept, men The Fault in Our Stars lyckas verkligen med det.

Filmen handlar om en man, och en kvinna och deras levnadsöden, med en resande berättelse om deras passion till varandra. Gus, mannen, är en skojfrisk kille som hela tiden bjuder på skämt om sin benprotes, och Hazel, kvinnan, med sin ständige följeslagare i form av en syre tank. Tillsammans gör dessa två unika personligheter en resa tillsammans genom filmens gång som gör berör dig enda ner i stolsryggen och för dig in i filmen som en okänd följeslagare på deras resa tillsammans.