Surfa anonymt med Mullvad. En tjänst som döljer din aktivitet på Internet

Att använda en tjänst för att dölja dina förehavanden, och identitet på Internet är inget nytt, men kan vara viktigare än du tror. Detta sätt att skydda sig, kallar vi att surfa anonymt. Att surfa anonymt sker genom att du ansluter dig till en service som ger din Internetanslutning och identitet på Internet tillgång till en s.k. VPN-tunnel. En VPN-tunnel krypterar din trafik på Internet genom att göra den oläsbar. En bra tjänst att surfa anonymt erbjuds av www.mullvad.net där allt information finns på svenska. Nu ska vi se vad tjänsten surfa anonymt från Mullvad har att erbjuda.

Mullvad erbjuder Säker Åtkomst, Stark Anonymitet och Användarvänlighet.

Här erbjuder Mullvad alla som vill surfa anonymt personligt VPN med stark kryptering där all din trafik enbart når Mullvads egna servrar oavsett om det gäller att surfa, laddas upp eller ladda ned information och filer.

Vid registrering av tjänsten surfa anonymt från Mullvad så är du också helt anonym, då de tar emot din registrering och erbjuder anonyma betalningsmöjligheter med ex. Bitcoin. Alternativt kan du som inte har Bitcoin betala kontant genom post avi. Det enda du behöver göra är att uppge det nummer du får på ditt konto vid registrering.

Surfa anonymt med Mullvad är också ett av de mest användarvänliga och okomplicerade VPN-systemen som finns på marknaden. Det enda du behöver gör är att använda Mullvads program så sker alla konfigurationer automatisk. Efter detta är det bara att surfa på, så sköter Mullvad om din anonymitet på Internet.

Hur du skaffar Mullvad Surfa Anonymt och kostnader.

Nu erbjuder Mullvad en provtid på 3 timmar, vilket gör att du kan prova Mullvad Surfa Anonymt i 3 timmar gratis. Mullvads tjänst Surfa Anonymt kostar bara 50 kronor per månad, och kan som tidigare beskrivet betalas helt anonymt med Bitcoin, eller kontant med post avi. För dig som inte är så rädd för att betala en tjänst med ditt namn finns också bankgiro och kortbetalning som alternativ.

Mullvad Surfa Anonymt hittar du på http://www.mullvad.net Nu kan alla surfa anonymt med mullvads VPN-tunnel, och inte riskera att hela tiden känna sig övervakad av olika instanser som utkräver information.