Lagra dina filer i molnet, med Dropbox

Dropbox, är en gratis hårddisk i himlen. Ungefär så är det. Med Dropbox får du en stor lagringsplats, där du kan lagra viktiga filer som du vill vara säker på att ha kvar vid en eventuell datakrasch. Dropbox är en av de bästa skydrives som jag testat. Med en enda liten enkel och snabbt nedladdning så får du till gång till Dropbox i nästan alla enheter.

Idag har jag min Dropbox både i dator, telefon och tablet och varje gång jag lägger till något i min Dropbox så ser jag hur snabbt det går innan jag kan nå dessa filer eller bilder på alla mina enheter vilket jag tycker är en förträfflig funktion.

Med ett Dropbox konto får du också generöst med utrymme för dina bilder och filer. Ett Dropbox konto gör att du enkelt kan dela dina filer och bilder med de som du känner, eller kanske ge tillgång till filer som ni arbetar tillsammans med på företaget. Allt detta går att göra enkelt och smidigt med Dropbox.

Tänk dig att du har turen att ha ett Dropbox konto, när olyckan är framme. Kanske tappar du din telefon där du har alla dina bilder på familj, vänner och fester. Då är det bra om du har synkat allt detta med Dropbox. Genom en dator, eller en ny telefon återställer du snabbt allt förlorat material, och slipper förlust av värdefulla bilder som är tagna under en tid du kanske inte kan få tillbaka. Dropbox är gratis, och en bra försäkring för alla dina minnen.

Om du inte redan har Dropbox, kan du skaffa det här. Som sagt så är det gratis, värför missa ett sådant tillfälle. Vet du redan att du har nytta av Dropbox på ett företagtsmässigt plan, så finns även Dropbox för företag eller Dropbox plus som det också kallas.