Björn Gustavsson i ny Hollywoodfilm

I Veckorevyn kunde vi för ett tag läsa om vår egen unga komiker, Björn Gustavsson. Björn Gustavsson har tidigare bland annat synts i Parlamentet på våra TV-skärmar levererat direkt till våra TV-soffor. Nu kommer han att bli kompis med Melissa McCarthy, Jude Law och Jason Statham. Ja du har helt rätt, alla dessa personligheter är kända skådespelare med Hollywood som spelfält.

Detta ska nu även Björn Gustavsson få vara med om, då han tillsammans med dessa tre erkända internationella skådespelare ska vara med i den nya filmen ”Spy” och ska således redan vid 28 års ålder göra Hollywooddebut.

Filmen Spy är en actionkomedi, som förmodligen kommer att passa Björn Gustavsson som hand i handske. Filmen är planerad att ha internationell debut den 22:e maj detta år. Nu vet vi ännu inte vilken typ av roll Björn Gustavsson fått i denna film, men vi får förmoda att det inte är någon större insats i filmen. Vi kan i alla fall se att han på imdb.com har blivit registrerad i listan av medverkande skådespelare, även om han innehar den sista platsen.

Detta kommer filmen Spy att handla om

En skrivbordsarbetande analytiker på CIA erbjuder sig helt plötsligt att gå under täckmantel, och infiltrera en av världens farligaste vapenhandlare för att förhindra en global katastrof av ofantliga och djävulska proportioner.

Detta låter ju egentligen inte som en rolig film, men vi har ju tidigare sett både Bruce Willis och Jason Statham i ganska roliga filmer och denna gång är det Jason Stathams tur igen tillsammans med vår alldeles egenproducerade Björn Gustavsson. Vem hade trott att det skulle gå så snabbt. Ja, inte jag i alla fall. Nu är det bara att se till så det finns cola och chips till premiären, boka biljett och sätta sig i biostolen. Här vankas det skratt. I Veckorevyn kan du även se Robert Gustavsson i ett klipp från Parlamentet och i en sedan får du även en trailer på filmen Spy.